24 februarie 2022

Putin nu s-a putut abţine: a atacat Ucraina după ce hohotise ca aşa ceva nu se va întâmpla, că bat câmpii americanii şi toţi cei care avertizau că ruşii vor năvăli în Ucraina.

Astfel de evenimente, la scara potrivită desigur, se mai întâmplă în viaţa sexuală a unor orgolioşi care plătesc la greu spectacole menite să acopere trista dar şi amuzanta realitate a impotenţei lor.

Păstrând, deloc întâmplător, raportul dintre nevricalele impotenţei, care generează cheltuieli, spectacole dar şi violenţe, şi recentele reacţii ale lui Volodea Puţin (în limba română, puţin înseamnă şi niţel adicătelea poate defini şi puţinătatea unei oarece scule cu care cel care se credea meşter nu mai poate lucra), nu putem ignora evoluţii extrem de periculoase pentru umanitate. Un impotent agresiv poate fi dus la un spital psihiatric, tratatat sau dus la puşcărie unde va scăpa sigur de impotenţă devenind femeie, dar când insul cu pricina conduce o ţară totuşi uriaşă şi are la dispoziţie arme nucleare, trebuie să fim foarte prudenţi pentru că impotentul îşi poate inventa o erecţie care distruge planeta.

Să sperăm că sunt şi ruşi responsabili, inclusiv generali şi ofiţeri, care-l vor duce discret pe Valodia unde îi e locul. In  această situaţie, Rusia nu va pierde prea mult, lumea va înţelege că a scăpat de un nebun.

Dar e posibil ca posesorul de sculă bleagă să nu fie tratat la timp şi atunci s-ar putea întâmpla nenorociri uriaşe.  Faptul că Rusia va deveni o ruşine a istoriei, politicii şi a culturii nu va compensa aceste nenorociri. Deci Valodia trebuie pocnit rapid şi decisiv. In comparaţie cu el, Covid e un copil drăguţ.
O repetiţie generală ratată pentru al treilea razboi mondial?
„Sunt profesor de istorie.
Istoria evenimentelor
care se vor întâmpla”

Constantin DUMITRU
  Editorial
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!