20 mai 2023

A 10-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei, Techsylvania propune în acest an un format inedit, într-o nouă locație. Evenimentul se desfășoară la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca între 7 si 8 iunie și cuprinde conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.

Participanții vor vedea, în premieră în România, prezentări ale unor invitați de excepție cum este  Lars Rasmussen (Google Maps), creatorul celei mai utilizate aplicatii de navigare, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori. Pentru entuziaștii  e-commerce, Techsylvania îl aduce pe Al Doan, fondatorului imperiului de quilting de $100M care a cumpărat 2 orașe pentru a-și dezvolta business-ul.

Printre speakerii care urcă pe scena Techsylvania mai sunt:

Scott Chacon care a cofondat & vândut GitHub, o platformă cu 100 de milioane de dezvoltatori, pentru 7.5 miliarde dolari

Slava Rubin care a fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din întreaga lume

Yossi Matias, Directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de AI din Europa.

Prințul Constantijn van Oranje al Olandei care susține cuantificarea și accelerarea ecosistemului tehnologic al ţării sale.

„La a zecea ediție a conferinței Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci și reprezentanți ai unor companii românești de top. Acest lucru demonstrează faptul că România este o țară cu potențial uriaș în ceea ce privește investițiile în diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligentei artificiale. Evenimentul Techsylvania este în continuă creștere, atrăgând participanți prin temele inedite și prin speakerii de valoare prezenți.” a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania

Cei 3.000 de participanți la eveniment provin și anul acesta din mediul corporate, dar și toate domeniile antreprenoriatului,  tehnologie și IT sau investitori și CEO din companii cheie.

Participanții se pot înscrie gratuit la cele peste 20 de evenimente satelit care se vor organiza și în afara sediului central de la Cluj Innovation Park. Fie că vorbim de realitate virtuală aplicată în domeniul educational sau workshop-uri despre sănătate emoțională, toate evenimentele satelit vor aduce o savoare specială atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania.

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania până în data de 20 Mai, cu ajutorul codului promoțional TECHCOMMUNITY25, care oferă 25% discount biletelor Premium și Builder.

Și la această ediție, UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei ediții Techsylvania

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți.

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, cunoscută pentru motorul său de căutare pe internet și gama sa largă de servicii de software, hardware și cloud computing.Google a fost implicată activ în dezvoltarea comunității de tehnologie din România, oferind sprijin pentru start-up-uri și susținând programe educaționale în domeniul tehnologiei.

Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezenţi în cadrul Techsylvania continuă cu: Happening, MassMutual, Betfair Romania Development, METRO.digital, NTT Data, Turkish Airlines, Telenav, Blu Capital Partners, Laurențiu, Laurențiu & Asociații, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj.

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. În ultimii 10 ani, Techsylvania a adus împreună la Cluj peste 20 000 de pasionați de technologie și business. (Comunicat de presa)
Techsylvania transformă Clujul în capitala europeană a technologiei
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!