20 octombrie 2022

Compania suedeză Contac Solution va deschide în Arad o nouă fabrică de cabluri  pentru clienții din Europa, oferind o completare a facilităților companiei din Suedia și China.

Noua subsidiară a Contac Solutions EU SRL este în construcție și are deja zece angajați.

„Așteptăm cu nerăbdare să primim și mai mulți clienți la noi la Contac. Cu producție atât în ​​țările nordice, China și Europa, credem și sperăm în colaborări și mai interesante în viitor. Produsele cu un conținut ridicat de materiale din Europa sunt mai potrivite pentru a fi produse în Europa, prin urmare suntem foarte bucuroși că avem acum o unitate de producție care funcționează bine aici. În același timp, România este o țară cu multă producție industrială și de cablaje precum și cu o mare competență în domeniu, ceea ce este o altă siguranță pentru noi”, a declaratAnders Carlsson, CEO Contac Solutions, în comunicatul de presă.

Fabrica este condusă de directorul Boris Hleba, despre care se spune că are „o experiență îndelungată în producția de electronice în general și producția de cabluri în special”.

Compania deține o rețea de producție de cabluri, cablaje, electronică, electromecanică, mecanică, turnare prin injecție, cu circa 200 de angajați în cele două fabrici din Suedia și fabrica  din China și acum cea din Romania.

Contac Solution Eu SRL a fost înregistrată la Registrul Comerțului pe 22 februarie 2022 și are sediul în Arad în Parcul Industrial UTA 2. (T.B.)
Fabrică suedeză la Arad
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!