22 iulie 2020

În acest an, Arthis organizeaza cursuri de franceza pentru începatori si avansati, cursuri de olandeza pentru începatori si cursuri de româna pentru începatori si avansati.

Pentru persoanele care doresc sa înteleaga mai bine contextul societatii belgiene, a institutiilor si obiceiurilor sale, Arthis propune, de asemenea, un curs de integrare.

Un alt curs organizat de Arthis este cursul de alfabetizare, curs destinat persoanelor care doresc sa învete sa scrie si sa citeasca. Atelierele creative pentru copii, din cadrul Scolii Arthis, ofera paleta larga de activitati adaptate copiilor. În cadrul acestor ateliere, Arthis propune cursuri de româna, de istorie, de geografie, de desen si de muzica.

Va asteptam cu placere la cursuri !

Cursuri de limba franceza, olandeza si româna :

Cursuri de limba franceza
: nivelul 1 si nivelul 2 - cursul începe în data de 06.10.2020 si are loc în fiecare marti, între orele 17.30-19.30 (nivelul 1) si între orele 19.30-21.30 (nivelul 2)

Cursuri de limba româna
- cursul începe în data de 05.10.2020 : 2 ore de curs în  clasa, la Arthis, luni seara între orele 18.00-20.00 si 2 ore de lucru acasa, în orar flexibil

Cursuri de limba olandeza
- cursul începe în data de 01.10.2020 si are loc în fiecare joi, între orele 17.30-19.30

Alte cursuri la Arthis :

Scoala Arthis - Ateliere creative pentru copii  - cursurile au loc sâmbata, între orele 10.00-13.00

Cursuri de dansuri folclorice românesti - repetitiile vor începe în luna septembrie.

Cursuri de initiere - instrumente muzicale - cursurile încep în octombrie - programul va fi stabilit ulterior

Curs de informatica pentru persoanele de vârsta a treia si pentru persoanele înscrise
la cursurile Arthis

Cursuri de alfabetizare si de integrare

Arthis este o asociatie recunoscuta în Belgia de catre Comunitatea Franceza - Federatia Valonia-Bruxelles - Educatie permanenta, Comisia Comunitara Franceza, FIPI, Primaria Orasului Bruxelles si de Ministerul Culturii si al Bunastarii din cadrul Comisiei Comunitare Flamande.
Cursurile organizate de Arthis sunt recunoscute de catre aceste institutii.

De asemenea, cursurile sunt recunoscute si acreditate de catre ONE (Oficiul National pentru Copii) si ONAFTS (Oficiul National pentru Alocatii Familiale pentru Lucratorii Salariati)

Atelierele creative pentru copii sunt organizate în cadrul proiectului « Scoala Arthis », proiect realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

 
Informatii si înscrieri :

Arthis - Casa de Cultura Belgo-Româna

33 Rue de Flandre, 1000 Bruxelles

Tel : 02/511 34 20 ; info@arthis.org ; www.arthis.org
Pentru românii din Belgia
Un nou an scolar va începe la 1 octombrie 2020 la Arthis !