29 august 2020

Scoala Arthis din Belgia, a lansat noul an scolar 2020-2021, în limba româna, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani, printr-o saptamâna de Stagiu de vara lingvistic, cultural si culinar. Acesta s-a desfasoarat în perioada 24-28 august 2020, între orele 10:30-14:30, la sediul asociatiei Arthis, Rue de Flandre 33, 1000 Bruxelles.

Alaturi de Arthis -  Casa de Cultura Belgo-Româna, stagiul de vara este organizat în colaborare cu asociatiile : AEME - Asociatia Euro-Mara Events, Radio-TV Arthis, Mange Tout, KomBust, Arthis Artists si Asociatia Parintilor Români din Belgia.

Programul Scolii de vara a cuprins:

Cursuri de limba si literatura româna, cursuri de limba franceza, olandeza, engleza

Ateliere creative de bucatarie pentru copii

Ateliere creative stiintifice distractive

Vizite si jocuri distractiveDragi copii, Dragi parinti,

Anul acesta a fost unul complicat. Scoala Arthis a continuat cursurile online dar iata ca am reusit sa ne si revedem. Va aduceti aminte de întâlnirile noastre lingvistice si de bucatarie de anul trecut? Am învatat împreuna în limba franceza, româna, olandeza si engleza. De asemenea, am descoperit si învatat sa gatim piersici cu ton, salata orientala, gustari delicioase, clatite si cartofi prajiti. Am vizitat ferma din apropiere si am organizat împreuna un concurs de ghicitori. Arthis a organizat si anul acesta un stagiu lingvistic, jocuri, vizite si, bineînteles, am mâncat sanatos în bucataria copiilor.. Ne-am gândit chiar si sa continuam experientele amuzante organizate de Scoala Arthis online ! Ce ziceti ?

Cu sustinerea :
Primariei Orasului Bruxelles, Cocof, VGC, Stedenfonds, Federatiei Valonia-Bruxelles

Scoala Arthis este un proiect realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni
Arthis - Casa de Cultura Belgo-Româna,
Asociatia Euro-Mara Events, KomBust si Asociatia Parintilor Români din Belgia


Şcoala de vară a avut loc

24-28.08.2020 între orele 10:30-14:30 la Arthis
Rue de Flandre 33, 1000 Bruxelles
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!