ROMGAZ are o nouă conducere

Aristotel Jude, director general Societatea Natională de Gaze Naturale ROMGAZ S.A. Mediaş:
„Obiectivul meu este să asigur continuitate în dezvoltarea companiei”
16 februarie 2021

Aristotel  Marius Jude a fost numit de către Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale ROMGAZ SA în funcția de Director General, cu un mandat provizoriu de 2 luni, ca urmare a demisiei din funcție a lui Daniel Corneliu Pena, fost director general adjunct cu mandat și cu atribuții de director general, începand cu data de 15 februarie.Fostul director adjunct,Daniel Corneliu Pena,și-a exprimat dorința de a demisiona din toate funcțiile deținute în cadrul S.N.G.N. ROMGAZ S.A., iar ca urmare, administratorii companiei au supus la vot și aprobat numirea domnului Aristotel Marius Jude în funcția de Director General cu un mandate de 2 luni, domnia sa renunțând la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.

Aristotel Jude, director general al S.N.G.N.ROMGAZ S.A., a declarat: “Am acceptat această provocare din dorința de a asigura continuitatea în exercitarea managementului executiv al companiei şi pentru gestionarea eficientă a proiectelor imediate şi prioritare ale S.N.G.N.ROMGAZ S.A.Nutresc speranta că, împreună cu o  echipă unită, profesionistă voi reusi o gestionare eficientă a activităţii companiei în acest scurt mandat.”

Aristotel Jude a fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activității ministerului în domeniul țițeiului și gazelor naturale. Are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers,Paris, Franța și competențe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăți, consultanță în domeniul juridic. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducereîn cadrul S.N.G.N.ROMGAZ S.A.:manager proiect, director de department, director de direcție, administrator.

Consiliul de  Administratie Romgaz


Despre ROMGAZ S.N.G.N.

ROMGAZ S.A. este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacţionare pe piaţa Bursei de Valori din Bucureşti (BVB) şi a Bursei din Londra (LSE). Acţionar principal este statul român cu o participaţie de 70%. Compania are o experienţă vastă în domeniul explorării şi producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909. ROMGAZ face explorare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenţii, reparaţii capitale şi operaţii speciale la sonde şi asigură servicii profesioniste de transport tehnologic. În 2013, Romgaz şi-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice dela Iernut, devenind astfel producător şi furnizor de energie electrică
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!