25 septembrie 2020

Luni, 28 septembrie a.c., are loc deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Festivitatea la nivelul universității va fi transmisă live, pe facebook-ul instituțional, direct din Aula Magna a Palatului ASE, între orele 10:00 -11:00. Vor urma festivitățile pe facultăți,conform programului afişat pe site-ul instituţional www.ase.ro. Acestea vor putea fi urmăritelive pe paginile de Facebook și vor fi urmate de sesiuni interactive pe platforma Zoom, în care studenții din anul I vor avea posibilitatea de a-și cunoaște profesorii și colegii.

ASE începe anul universitar 2020-2021 cu o poziţionare foarte bună în clasamentele internaționale de notorietate. Astfel, conform ediției 2021, publicată recent, a prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ASE ocupă, pentru al doilea an consecutiv, locul I în România și își continuă trendul ascendent în ierarhizarea generală a universităților, urcând pe locul 601-800 în lume.

În semn de grijă și respect față de sănătatea studenților și cadrelor didactice, Senatul Academiei de Studii Economice din București a decis, ca în primul semestru din acest an universitar activitățile didactice de predare și seminarizare, aferente programelor de studii universitare delicență, masterat, doctorat, programelor postuniversitare și de dezvoltare profesională continuă, să se desfășoare online, cu excepția a cinci programe.

„Vă felicit pe toți, dragi colegi și studenți, cu ocazia începutului anului universitar 2020-2021, pe care vi-l doresc încununat de succes și de bucuria de a învăța, de a afla lucruri noi, de a ne îmbogăți spiritual și a evolua profesional! Va mulțumesc că suntem o comunitate academică puternică și unită, la bine, dar și în condiții atipice, și îmi exprim convingerea că vom performa în continuare cu rezultate notabile, la nivelul potențialului fiecăruia dintre cei peste 24 000 de studenți și cadre didactice ale celei mai bune universități economice din România!” - prof. univ.dr.
Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

Academia de Studii Economice din București urează tuturor studenților și cadrelor didacticedin România un an universitar bun, cu multă sănătate! Vivat, crescat, floreat!

Biroul de presă al ASE
Conf.Univ.Dr.
Florina MOHANU
La ASE, vor domina activităţile didactice online
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!