9 august 2021

Biblioteca Metropolitană București (BMB) cu sprijinul Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București revine în parc!

Sâmbătă - 7 august, ora 17:30, am fost din nou alături de partenerii noștri, Asociația Basar și Centrul Cultural European Sector 6 în parcul Drumul Taberei din București.

Bibliotecarii BMB au pregătit o nouă serie de evenimente și expoziții educaționale menite să transpună creativitatea și imaginația celor mici, jocuri de masă, concursuri, expoziții participative găzduite de Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și audiții muzicale.

Și pentru că nu există copil care să nu iubească poveștile, atelierele de lectură și Teatrul de Păpuși „Licurici” îi vor purta pe cei prezenți în lumea fantasticului.

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă și chiar vor putea împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

Pentru mai multe informații, verificați Calendarul de activități pe bibmet.ro și rămâneţi conectaţi online la Biblioteca Metropolitană București și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

Serviciul Comunicare BMB
"Biblioteca la firul ierbii"
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!