Bulă - simptom al inteligenţei  - editat de Grupul de Presă Top Business
Bulă - simptom al inteligenţei
- editat de Grupul de Presă Top Business
Bulă - simptom al inteligenţei Editat de Grupul de Presă Top Business
Acum aproape un sfert de veac, ofeream si premii substantiale colaboratorilor nostri (la 100.000 tiraj, era de unde). Acum, ca am resuscitat publicatia, vrem s-o scriem, ca atunci, impreuna cu domniile voastre.

Plecam de la realitatea ca foarte putini dintre cei care spun bancuri le creeaza chiar ei. Important e, totusi, cum le relateaza. De aceea, va vom iscali.

Daca ati selectat eventual din culegeri realizate de altii, mentionati sursa pentru ca selectioneri tot ramaneti si veti fi mentionati ca atare.

Si precis unii dintre domniile voastre veti fi premiati (cu sprijinul publicatiilor surori „Vinurile Romaniei" si „Turismul Gastronomic" - pentru ca mancarurile bune se asociaza cu vinurile bune, dar la o petrecere nu poate lipsi umorul).


Deci, asteptam scrierile domniilor voastre fie prin scrisori (Bucuresti, Colentina 21, Bloc R24, Se A, Ap 31), fie pe E-mail
bula_gaga@yahoo.com.

In functie de mesaje, o sa primiti si un numar de telefon celular ca sa comunicati direct. (B&G)
Puteti fi redactori la Bulă
Bancuri selectate de Stelian Plesoiu - SUA, Romania
Eroarea din coletUn domn a plecat într-o delegație și, știind că iubita lui are nevoie de ochelari, a intrat într-un magazine de optică să vadă dacă poate găsi ceva frumos și ieftin. După ce a văzut câțiva ochelari, s-a hotărât la unii și i-a cumpărat. Angajata i-a împachetat, el a plătit, dar la plecare în loc să ia pachetul cu ochelari a luat altul, foarte asemănător, care era alături. Pachetul cu pricina conținea niște chiloți pe care o clientă, care se afla în magazin, tocmai îi cumpărase de la un alt magazin.

Bărbatul nu și-a dat seama de greșeală, s-a dus direct la poștă și i-a trimis pachetul iubitei sale, împreună cu o scrisoare. Iubita, a rămas foarte uimită de conținutul pachetului, așa că a deschis scrisoarea și a citit.

„Draga mea,

Sper că îți va plăcea cadoul pe care ți-l trimit, mai ales văzând cât îți lipsesc, purtându-i de foarte mult timp pe aceiași deși sunt lucruri care trebuiesc schimbate din când în când.

Sper că am nimerit modelul. Vânzătoarea de la magazin mi-a spus că e ultima modă, de fapt mi i-a arătat pe ai ei și erau la fel.

Eu, ca să văd dacă sunt ușori, i-am încercat chiar acolo. Nu știi cum a râs fata, pentru că modelele astea feminine pe bărbați arată tare comic, în special mie (știi că am niște trăsături foarte proeminente).

O fată care era acolo, la fel, m-a ajutat să mă decid. Mi i-a cerut, și i-a dat jos pe ai săi, și și i-a pus pe cei pe care ti-i trimit ca eu să văd efectul. Pe fată nu stăteau la fel de bine ca pe angajata magazinului, pentru că părul acoperea puțin pe laterale, dar chiar și așa, mi s-a părut că o avantajează tare mult.

În sfârșit m-am hotărât și ți i-am cumpărat. Poartă-i și arată-i părinților tăi, fraților și până la urmă, la toată lumea să vedem ce spune.

Ahhh, și sper că nu îți sunt prea mari, ca nu cumva să îți cadă când mergi.

Pentru a-ți fi de folos și mai frumoși, m-au sfătuit să îi cureți foarte des.

Poartă-i cu grijă și, în special, să nu-i lași pe undeva și să-i pierzi, tu ai obiceiul de a-i da jos oriunde.

În fine, de ce să-ți spun mai multe... Abia aștept să îi văd puși, pentru că știu că îți vor veni mult mai bine decât cei pe care i-am văzut la soră-ta...”