26 noiembrie 2021

Rețeaua Mega Image a ajuns la  900 de magazine în România în luna octombrie, când au fost deschise 10 magazine format Mega Image și Shop&Go, în București și în alte orașe din țară,Mega.Intre timp, au mai folst deschise 6 magazine (deci sunt 906) , pe parcursul întregului an 2021 fiind inaugurate pana acum ( 25 noiembrie a.c.) 61 de magazine noi.

„Am venit din ce în ce mai aproape de clienți prin expansiunea noastră în zone noi sau în comunități în care eram deja prezenți. Mai mult, prin dezvoltarea zonei de e-commerce acoperim toate orașele mari din țară, prin două soluții de livrare, rapidă în două ore sau a doua zi. Reușim astfel să le oferim clienților tot ce au nevoie pentru cumpărături la îndemână oricând, alături de soluții pentru a face alegeri echilibrate prin sistemul Nutriscore implementat pe produsele noastre marcă proprie. Rămânem în continuare un loc sigur la cumpărături și am extins casele Self-Scan în peste 110 magazine. Prin tot ceea ce facem, oferim o experiență completă la cumpărături, o ofertă unică de produse, marcă proprie, internaționale și locale și zone dedicate,” a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image publicatiei economica.ro

Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro și aplicația de mobil Mega Image. Din aplicația de mobil, clienții dispun de ambele opțiuni de livrare: rapidă, în maximum 2 ore sau începând cu a doua zi.

Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 400% creștere medie a vizitelor lunare. Mai mult, aplicația înregistrează o creștere de peste 250% utilizatori unici, față de numărul de useri înregistrați in aceeași perioadă a anul precedent.

Fondată în 1995 de familia greacă Malideros, Compania Mega Image a fost preluată în 2020 de Ahold Delhaize Group care operează pe trei continente  și a ajuns unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde cele 906  magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani etc, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.
Peste 900 magazine Mega Image în România
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei tiparite
Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
ARTICOLE
 Top Corporate