6 noiembrie

Targul de Turism al Romaniei este unul din factorii principali ce contribuie la consolidarea industriei turismului. Promovarea zonelor cu o importanta atractie turistica, precum si a serviciilor oferite, dar si organizarea de sesiuni de dezbateri si conferinte, in cadrul carora sunt dezbatute provocarile  industriei  in contextual actual, impreuna cu autoritatile din domeniu, cotribuie la dezvoltarea diferitelor nise turistice.

Ajuns la cea de-a 46-a editie, Târgul de Turism al României, rămâne locul ideal, de prezentare, a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate. In perioada 10-13 noiembrie 2022, in pavilionul B1 din cadrul Romexpo, are loc editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei. Accesul pietonal precum si cel auto sunt gratuite.

Programul de vizitare este urmatorul:

10-12.11.2022: între orele 10.00-18.00 si 13.11.2022: între orele 10.00-16.00.

In cadrul expoziției vor fi prezentate cele mai noi și interesante oferte turistice, evenimentul vizand agențiile de turism și touroperatori, unitățile de cazare și de agrement, precum și prestatorii de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Diana Dumitru
Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei
Publicatie pe internet dedicata selectiei turismului de calitate
Publicatie pe internet dedicata selectiei turismului de calitate
Publicatie pe internet dedicata selectiei turismului de calitate