28 aprilie 2021

UiPath a numit-o pe 26 aprilie a.c. pe Bettina Koblick  chief people officer (CPO) care îi va raporta direct cofondatorului şi CEO-ului Daniel Dines şi va conduce întregul ciclu al angajării, de la brandul de angajator la achiziţia de talente,  transmite Yahoo Finance.

In acest context, Andreea Baciu, CPO interimar al UiPath, devine primul chief culture officer (CCO) din cadrul companiei, raportându-i lui Koblick şi continuând să facă parte din echipa de conducere a lui Daniel Dines.  Andreea Baciu va lucra de-a lungul organizaţiei pentru a construi o cultură de apartenenţă care se aliniază incluziunii globale şi obiectivelor de diversitate ale firmei.

„A fost un privilegiu să lucrăm alături de Andreea pe măsură ce am scalat UiPath la nivel global. Atenţia pe care o oferă culturii, incluzând aici poziţia sa de lider în ceea ce priveşte siguranţa psihologică a angajaţilor, a reprezentat un element esenţial în construirea unei organizaţii mondiale. Aceste sarcini de pionierat au jucat un rol imens în menţinerea culturii noastre la un nivel cât mai ridicat. Vreau să îi mulţumesc personal şi de abia aştept să văd ce vom realiza împreună”, a declarat Daniel Dines CEO
UiPath - o companie  nascută în România şi care valorifcă idei născute la Bucureşti, dar care nu este românească, nu e nici americană pentru că, susţine creatorul său, este cea şi-a propus să fie: o companie globală.
Andreea Baciu devine primul director care se va ocupa de cultura organizaţională a angajaţilor companiei UiPath
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!