8 decembrie 2022

În cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), a fost inaugurat Amfiteatrul ROMGAZ, un proiect al Asociației Studenților în Economie, Afaceri și Comunicare (ASEAC), susținut de S.N.G.N Romgaz S.A (ROMGAZ) și de Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată.

Investiția a presupus renovarea și modernizarea unui amfiteatru din cadrul ASE, iar suma sponsorizată de către ROMGAZ a fost de 300.000 lei. Proiectul a fost necesar pentru desfășurarea activităților didactice, a prelegerilor universitare, a dezbaterilor științifice într-un cadru prietenos, dotat corespunzător și care să fie adaptat arhitectural, tehnic și social cu perioada contemporană.

Directorul General al ROMGAZ, Răzvan POPESCU, a declarat: “Îmi face o deosebită plăcere să fiu alături de Dvs. pentru a marca un moment important atât pentru compania noastră cât și pentru Academia de Studii Economice. Consider extrem de benefică cooperarea interinstituțională în domeniul educației tinerilor care își doresc o carieră în sectorul energetic. Nu există mândrie mai mare pentru compania pe care o reprezint ca aceea de a avea în echipă tineri absolvenți de ASE care, prin profesionalism, își pun amprenta asupra evoluției domeniului energetic românesc”.

La rândul său, Prodecanul Facultății de Economie Teoretică și Aplicată, profesor universitar doctor Silvia Elena IACOB, consideră: “Învățământul universitar este într-o continuă evoluție, iar sprijinul mediului de afaceri este o componentă inerentă a procesului educațional. Preocuparea ASE este atât excelența în educație și cercetare, cât și pregătirea absolvenților cu o serie de competențe solicitate de realități economice, exprimate prin dialogul nostru cu partenerii tradiționali, la care, se alătură şi ROMGAZ”.

Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din ASE, ASEAC şi ROMGAZ vor elaborara și implementa strategia de comunicare pentru a evidenţia contribuţia deosebită pe care ROMGAZ o are pentru promovarea și dezvoltarea învățământului superior românesc.

Pe parcursul acestui an, ROMGAZ a susținut educația prin programe educaționale, pregătire profesională, modernizări și reabilitări de școli și grădinițe și proiecte de implicare comunitară care vizează domeniul educațional.

*****

Despre ROMGAZ

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacționare pe piața Bursei de Valori din București (BVB) și a Bursei din Londra (LSE). Acționar principal este statul român cu o participație de 70%. Compania are o experiență vastă în domeniul explorării și producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909. ROMGAZ face explorare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenții, reparații capitale și operații speciale la sonde și asigură servicii profesioniste de transport tehnologic. În 2013 Romgaz și-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de la Iernut, devenind astfel producător și furnizor de energie electrică.

Mircea Lucian HODIRNAU - Serviciul Comunicare ROMGAZ
Amfiteatrul ROMGAZ din ASE, investiție pentru excelența în educație
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!