24 octombrie 2022

Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a inaugurat pe 21 oct a.c., la Sibiu, o fabrică de marochinărie construită pe 31.000  metri pătrați în Zona Industrială de Vest.

Fabrica este operată de compania Hipic Prod Impex, o unitate a grupului Prada, fondată încă în anul 1994, specializată pe articole de voiaj și marochinărie, precum și pe produse de harnașament. La începutul acestui an grupul Prada a cumpărat pachetul de 20% din acțiuni de la antreprenoarea locală Andreea Sabău, devenind astfel singurul proprietar al fabricii de încălţăminte Hipic Prod Impex de la Sibiu ( Transilvania Business). Investiția  de c 19 milioane euro,  va genera peste 300 de locuri de muncă și  beneficiază și de un ajutor de stat de 7,83 milioane euro (Profit.ro)

La inaugurarea noii unități de producție au participat primarul Astrid Fodor și președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, care au subliniat că investiția este benefică pentru oraș și creează locuri de muncă. Au fost prezenți şi membri ai board-ului Prada, printre care Massimo Vian - director industrial al grupului Prada și Daniele Borsi - directorul diviziei genți a acestui brand, conducerea locală a fabricii din Sibiu, dezvoltatorul proiectului și reprezentanți ai instituțiilor locale + relatează Primăria Sibiu pe pagina de Facebook.

Fabrica din Sibiu a fost proiectată de arhitectul Guido Canali, autorul „Prada Garden Factories” - fabrici proiectate printr-un concept inedit care îmbină arhitectura cu natura, mizând pe crearea unor spații luminoase și prietenoase. (informaţii şi foto - Primăria Sibiu)
Celebrul brand Prada a deschis o fabrică de marochinărie la Sibiu
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei tiparite
Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
ARTICOLE
Top Corporate Top Corporate