7 august 2020

Cu scopul declarat de a aduce în România stilul de viaţă luxos din Milano, Compania Vannisis începe o nouă şi importantă investiţie imobiliară, numită Milano 5 by Vannis Marchi, dorind să creeze un cartier verde, de cea mai bună calitate, în Oradea, oraş pe care îl consideră „un adevărat colţ de rai din Transilvania”.

Co-fondator al brandului textil şi de încălţăminte Liu Jo, omul de afaceri italian este activ de mai mult timp în sectorul imobiliar, cu activităţi de real estate de prestigiu. Acum, a ales să îşi consolideze şi mai mult legătura, începută în 2004, cu una dintre cele mai fascinante destinaţii din România, Oradea, cunoscută pentru inconfundabilul său stil ArtNouveau şi pentru vivacitatea oraşului frumos ca o bijuterie.

Linişte, relaxare, verde...

Milano 5 by Vannis Marchi  este unul dintre cele mai importante şi interesante proiecte realizate vreodată în România. Edificat într-o singură zonă, în stil Liberty, cartierul va fi construit în apropierea principalelor puncte de legătură ale oraşului-capitală, faimos şi pentru băile termale, aquapark-urile şi SPA-uri de foarte bună calitate. Amplasamentul este pe Calea Ciheiului, spre Băile Felix, şi se află exact la locul potrivit, înconjurat de linişte şi zone verzi, garantând un microclimat mediteranean specific.

Până la sfârşitul anului, se va finaliza primul lot de 145 de apartamente, inovatoare atât din punct de vedere al designului, cât şi al confortului. Un complex de locuinţe spaţioase, luminoase şi de cea mai bună calitate, foarte bine integrate în ambient, cu spaţii verzi şi o zonă dedicată copiilor, caracterizate printr-un raport excelent calitate-preţ, inclusiv datorită contractelor încheiate cu societăţi locale serioase de construcţii.

Zonă rezidenţială exclusivistă

„Cunosc România de mai mult timp şi, după primele investiţii în terenuri şi clădiri, am decis să-mi consolidez în continuare relaţia cu frumosul oraş Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraş şi a cetăţenilor săi, susţinută de o administraţie locală foarte eficientă şi hotărâtă”.

Reprezentată pe piața imobiliară de Gaminvest Grup, actuala investiţie pentru Milano 5 se ridică la câteva zeci de milioane de euro, dar sunt deja prevăzute noile faze de dezvoltare, pentru un buget total de 180 milioane euro, ceea ce va duce în final la construirea unei zone rezidenţiale avangardiste, cu o puternică amprentă verde, cu peste 2.700 de apartamente, în următorii ani. Cartierul va beneficia şi de o sală de sport polivalentă, precum şi de spaţii comerciale, care îi vor creşte atractivitatea.

Pe lângă impunătoarea zonă Milano 5, se află deja în studiu un maxi-hotel în cunoscuta staţiune balneară Băile Felix, care se află la câţiva kilometri de Oradea, şi Villaggio Venezia by Vannis Marchi, care va fi un cartier de vile în zona lacului Săldăbagiu de Munte, o localitate mică, înconjurată de verdeaţa adiacentă oraşului. Ambele proiecte sunt într-un stadiu avansat, achiziţia terenului aferent fiind deja finalizată.

Expertul în imobiliare Mirko Giuffrida, proprietarul agenției Gaminvest ce reprezintă proiectul, povestește despre zona ca fiind aflată în plin proces de dezvoltare și sistematizare. „Nu doar ca este in plina dezvoltare dar deja s-au trasat aici principale puncte de interes, se vor centra astfel zone de agrement si comerciale, importante și pentru turism dar mai ales pe plan local” - declara reprezentantul Mirko Giuffrida într-un comunicat oficial al stadiului proiectului .

Pariu pe viitor

„Un lucru ce m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorinţă de a creşte şi a prospera, iar acest lucru m-a făcut să cred şi să investesc în România. Cu această ocazie doresc să mulţumesc administraţiei locale, care ştie să încurajeze dezvoltarea oraşului, având o atitudine dinamică faţă de interesele comunităţii. Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a creşte conexiunile cu Italia şi pentru a face cunoscut şi mai mult acest colţ de rai al Transilvaniei”, mai declară Vannis Marchi.

Apartamentele sunt puse în vânzare prin Agenția Gaminvest, board managerul de vanzari si coordonatorul proiectului, Mirko Giuffrida împreună cu echipa sa de agenți profesioniști fiind pregătiți pentru a aduce clienților soluții practice menite să faciliteze drumul spre visul de a avea un apartament de lux, într-un cartier de prestigiu.
La Oradea ca la Milano

Un Italian investeste 180 milioane euro pentru a construi 2700 apartamente in Oradea
Vannis Marchi
Anul III, nr. 5 (17) Mai 2020