26 martie 2021

Efectul:

sute de mii de bucureşteni n-au putut să circule cu metroul pentru că sute de infractori angajaţi şi salariaţi de Metrorex au pus lacăte pe porţile staţiilor de metrou. Intrucât  n-au putut circula cu metroul, oamenii s-au îngrămădit în autobuze, troleibuze şi tramvaie. Aglomeraţiile fără precedent au anulat toate măsurile de distanţare fizică şi au determinat mii, poate zeci de mii de contaminări cu Covid. Aceste contaminări vor provoca zeci, sute, poate chiar mii de decese.

Cauza:

Mafiotul Ion Rădoi, al cărui trecut de deputat şi senator PSD nu e întâmplător, asistat de alţi mafioţi din grupul său - famiglia conducerii sindicatului metrou - au atras câteva sute de angajaţi, deveniţi complici şi au blocat metroul. Pentru că METROREX a anunţat că (în sfârşit!) trebuie eliberate spaţiile comerciale pe care sindicatul-famiglia le închiria şi păpa banii. Balamucul de chioşcuri era un pericol uriaş pentru călători în general nu doar în condiţii de pandemie. Sindicatul-famiglia păpa şi banii pentru publicitatea (uriaşăăăă!) care se face la metrou.

Mă irită timiditatea cu care au reacţionat organele statului faţă de teroriştii sindicatului metrou. Pe vremi şi MAI şi MApN aveau meseriaşi care puteau să preia, în caz de urgenţă, şi transportul feroviar şi metroul. Infractorii trebuiau scoşi în forţă de jandarmi (cei care au fost foarte voinici pe 10 august şi acum suferă de timiditate) şi duşi unde le e locul, cu cătuşele de rigoare.

Şi societatea civilă, dar şi justiţia trebuie să intervină rapid.
Acest text este şi o plângere penală pe care Parchetul General trebuie s-o bage în seamă. Sper ca mai mulţi avocaţi de calitate (nu complicii cu robe ai infractorilor) să susţină pro bono miile, zecile de mii de bucureşteni care pot depune plângeri. Mai ales cei care se vor îmbolnăvi trebuie să fie despăgubiţi. Iar pentru decesele care vor urma trebuie luată în  calcul si acuzaţia de crimă împotriva umanităţii.

Stiu că sindicaliştii-infractori de la metrou au creierul mic şi burta mare (salariul mediu net de la metrou e 5700 lei, cam dublu faţă de salariul mediu pe ţară, aproape triplu cu sporuri cu tot) şi vor pricepe greu că pot fi acuzaţi inclusiv de asasinat.  Dar şi cei care “lucrau” prin lagărele naziste au susţinut în faţa judecătorilor că doar îşi făceau treaba şi executau ordinele. Motiv pentru care au fost condamnaţi şi executaţi. Ar putea să cugete niţel asupra acestei realităţi cretinozaurii care se cred invulnerabili pentru că-I apără “furerul” Rădoi.

Constantin DUMITRU
   Condusi de mafiotul asasin Ion Radoi  
Teroristii sindicalisti de la metrou pot fi condamnati pentru crime impotriva umanitatii
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Editie electronica a publicatiei Top Business - 
fondata 1993
Promovam  performanta  economica!
Editie electronica a publicatiei Top Business -    fondata 1993
Promovam  performanta  economica!